10.08.2016

İlimiz Valiliğince Manisa Cumhuriyet Meydanında “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” Düzenlendi.

07.08.2016 tarihinde İlimiz Valiliğince Manisa Cumhuriyet Meydanında “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” düzenlendi.

Binlerce Manisalı'nın ellerindeki Türk Bayrakları ile akın ettiği mitinge Manisa Valisi Mustafa Hakan GÜVENÇER, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Kayseri Milletvekili Taner YILDIZ, Manisa Milletvekilleri Selçuk ÖZDAĞ, Recai BERBER, İsmail BİLEN, Murat BAYBATUR ve Uğur AYDEMİR, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz ERGÜN, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet ÇERÇİ, İl Müftümüz Sinan CİHAN, Daire Müdürleri, İlçe Belediye Başkanları ve binlerce Manisalı katıldı.

Hatuniye Cami Müezzin Kayyımı Şuayip ÇOŞKUN’un okuduğu Sala ile başlayan program Akmescit Cami İmam Hatibi Mümün BOZ’un Kur’an Tilavetiyle devam etti.

Kur’an Tilavetinin ardından İl Müftümüz Sinan CİHAN “Demokrasimiz ve Şehitlerimiz” için dua yaptı. Daha sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner YILDIZ 15 Temmuz’un milletin yeniden dirildiği bir gün olduğuna dikkat çekti.

Sultan Cami Müezzin Kayyımı Ömer Faruk ALTUNAĞA Sakarya Şiirini okuduktan sonra İstanbul programına bağlanılarak program devam etti.