10.08.2016

MANİSA'DAN HACILAR DUALARLA UĞURLANDI

Hac Farizasını yerine getirmek üzere ilimizden kutsal hac yolculuğuna hareket eden hacı adayları 09 Ağustos 2016 Salı günü Laleli Mesir Camiinden coşkulu bir programla Medine’ye uğurlandı.

Hacı adaylarımızdan 135 kişi Manisa merkez, 165 kişi ise ilçelerimizden olmak üzere il geneli toplam 300 kişi kutsal topraklara hareket etti. İlimizden en son kafile 29 Ağustos 2016 tarihinde hareket edecek olup, Diyanet İşleri Başkanlığımız organizasyonu ile bu yıl toplam 643 hacı adayımız kutsal topraklara giderek hacı olacaklardır.

Uğurlama programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp, Yunusemre İlçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Adem DEMİR'in yaptığı duanın ardından İl Müftümüz Sinan CİHAN'ın  yaptığı konuşmalarıyla gerçekleşti.

Giden kafile 17 Eylül 2016 tarihinde yurda dönüş yapacaktır.

Uğurladığımız hacı adaylarının görevlerini yerine getirip sağlık ve sıhhat içinde ülkemize dönmelerini, kutsal topraklara gitme özlemiyle yanan tüm Müslümanlara en kısa sürede nasip olmasını Cenabı Allahtan Niyaz ederiz.