09.09.2016

Belediye Huzurevi ve Özel Dinlenme Evine Ziyaret Edildi.

08.09.2016 Perşembe günü İl Müftüsü Sinan CİHAN, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Cevat ORHAN, İl Vaizi Sümeyye ÖZTÜRK Belediye Huzurevi ve Özel Dinlenme Evini ziyarette bulundular.

Belediye Huzurevine yapılan ziyarette Şehzadeler İlçe Müftülüğü Sultan Cami İmam – Hatibi Cemil TOMBAK Alaybey Cami Müezzin – Kayyımı Bilal Fatih AKBAŞ, Yunusemre İlçe Müftülüğü Ayn-ı Ali Cami İmam Hatibi Şuayip YÖRÜK ve Attarhoca Cami İmam – Hatibi Harun KIŞLALI Kur’an-ı Kerim tilavet ettiler ve ilahiler söylediler. İl Müftüsü Sinan CİHAN yaşlılarımıza hayır duada bulunarak onlara sahip çıkmanın önemine değindi. Huzur evinde kalan yaşlılara gül dağıtarak Kurban bayramlarını tebrik etti.

Kurban Bayramının bütün İslam âlemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz etti.