23.09.2016

2016 - 2017 YILI UMRE KAYITLARI

Diyanet İşleri Başkanlığı 2016-2017 Umre Organizasyonu kapsamında Umre kayıtlarımız 2016 yılı Kasım ayının ilk günlerinde başlayacak olup, ilk umrecilerimizin 2016 yılı Aralık ayı başından itibaren Kutsal Topraklara uğurlanması planlanmaktadır. Vatandaşlarımıza umre yolculuklarında hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yılların verdiği tecrübe ve kaliteli hizmet anlayışımız ile huzurlu sağlıklı ve güvenli bir umre organizasyonu için hizmete hazırız.

Vatandaşlarımızdan gelen talepler göz önünde bulundurularak Başkanlığımızca çeşitli kategorilerde umre turlarının yapılması planlanmaktadır.

Planlanan Umre turlarımız şu şekilde olacaktır:

SN

UMRE KONAKLAMA

TÜRLERİ

SÜRESİ

VERİLECEK HİZMET

OTEL

7 GÜN

11 GÜN

14 GÜN

Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği açık büfe şeklinde verilecektir.

NORMAL

20 GÜN

Yemekli, isteğe bağlı olarak 2 ve 3 kişilik odalarda

EKONOMİK

24 GÜN

Yemekli, servisli, isteğe bağlı olarak 2 ve 3 kişilik odalarda

RAMAZAN

20 GÜN

30 GÜN

-Yemekli, isteğe bağlı olarak 2 ve 3 kişilik odalarda

-Yemekli, servisli, isteğe bağlı olarak 2 ve 3 kişilik odalarda

Tüm umre turlarımız yemekli olup, normal ve ekonomik turlarda sabah kahvaltısı ve akşam yemeği tabldot usulü ve öğle için kumanya dağıtımı, otel tiplerde ise açık büfe şeklinde verilecektir.
Normal konaklama türü Mekke'de Hareme yürüme (1000 metre veya daha kısa) mesafededir. Ekonomik konaklama türünde ise, ikamet edilecek binalardan Hareme ulaşım servislerle yapılacaktır.
Umre kayıtları ve detaylı bilgi için vatandaşlarımızı Ekim ayı sonu itibariyle Müftülüklerimize bekliyoruz.
Bu duygu ve düşünceler ışığında Umre Organizasyonumuzun hayırlara vesile olmasını, Umre’ye gidecek vatandaşlarımızın da ibadet ve dualarının kabulünü Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Sinan CİHAN

İl Müftüsü