09.11.2016

Cezaevinde Kitap Tanıtım Paneli Düzenlendi

Manisa E Tipi Cezaevinde Ekim ayı Camiler ve Din Görevlileri Haftasının konusu olan “Cami ve Kitap” bağlamında bayan koğuşlarında kitap okuma kampanyası başlatıldı.

07/11/2016 tarihinde kampanya kapsamında düzenlenen panelde kitap tanıtımları beraberinde çeşitli sunumlar yapıldı.

Bu kapsamda, İlimiz Cezaevi Vaizi Hilal DEMİRALAY CAMBAZ, Hikmet Anıl ÖZTEKİN’in “Eyvallah” isimli kitabının muhtevasını anlattıktan sonra kitabın içinden bir şiir ve bir bölüm okuyarak kitap hakkında dinleyicilerinde katılımıyla bir değerlendirme yaptı.

Koğuşta kalan G.A. isimli bir bayan tarafından Yazarı M. Nurettin YILDIRIM olan “Ya Kırdığın Kalbi Allah Seviyorsa” isimli kitabın tanıtımını, kitapta anlatılmak istenilenleri ve hayatımıza nasıl yansıtabileceğimizi kendi hayatından çeşitli örneklerle anlattı.

Yine koğuşta kalan D.K. isimli bir vatandaş tarafından Bekri’nin “Allah Nasip Ederse Olur” isimli kitabı, içerisinde dikkat çeken bir hikâye ve topluma verdiği mesaj beraberin de anlatıldı.

Program en çok kitap okuyan üç bayan tarafından birer kitap tanıtımı yapılmasının ardından, panelistlere günün anısına Cezaevi Eğitim Birimi Servisi adına birer hediye takdim edilerek son buldu.