26.01.2017

“Halep’te İnsanlık Ölmesin” Yardım Kampanyası

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile oluşturulan “Halep’te İnsanlık Ölmesin” yardım kampanyası uğurlama töreni 12.01.2017 tarihinde İl Müftüsü Sinan CİHAN, Ahmetli İlçe Kaymakamı Muhammed Emre CANPOLAT, İl Müftü Yardımcısı Yusuf ARSLAN, İlçe Müftüleri ve halkın katılımları ile İlimiz Turgutlu ilçesinde gerçekleştirildi.

Kampanya kapsamında Manisa il ve ilçelerinden toplanan 2 tır kömür, 2 tır battaniye, 1 tır temizlik malzemesi ve 6 tır gıda malzemesi olmak üzere toplam 11 adet yardım tırı dualar eşliğinde Halep’e uğurlandı.

Uğurlama töreni Turgutlu İlçe Müftüsü Nizamettin DOĞAN’ın açılış konuşması ile başladı. Program İl Müftümüz Sayın Sinan CİHAN’ın infakın önemi, Turgutlu İlçe Kaymakamı Uğur TURAN’ın birlik ve beraberliğin önemi üzerine yaptıkları özlü konuşmalar ile devam etti. Program İl Müftü Yardımcımız Yusuf ARSLAN’ın yaptığı duygu dolu dua ile sona erdi.