26.01.2017

Şehitleri Anma Programı

Manisa İl Müftülüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile 20 Ocak 2017 günü Cuma namazından önce Hatuniye Camiinde Akmescit Camii İmam Hatibi Mümin BOZ’un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle program başladı.

Program İl Müftüsü Sinan CİHAN’ın kısa bir konuşmasının ardından, Mevlidi Şerif ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Mevlidi Şerif ve Kur’an-ı Kerim tilavetlerini Hatuniye Camii İmam Hatibi Hayrettin ÇOBAN, Hatuniye Camii Müezzin Kayyımı Şuayip ÇOŞKUN, Akmescit Camii İmam Hatibi Mümin BOZ, Laleli Mesir Camii Müezzin Kayyımı Metin KOÇYİĞİT, Taşçılar Mescidi İmam Hatibi Mehmet ERGİN ve Alaybey Camii İmam Hatibi Halil KEKLİKKAYA tarafından okundu. Program icra edilirken Hatuniye Camii bahçesinde vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. Manevi duyguların yükseldiği program, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Program, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet CESUR’un duasıyla sona erdi.