04.07.2017

Uyuşturucu İle Mücadelede Başarılı Çalışma Yapanlar Ödüllendirildi.

Manisa’da 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında uyuşturucu ile mücadelede başarılı çalışmaları olan hekim, öğretmen, muhtar, din görevlileri ve STK'lara teşekkür belgesi verildi.

Polisevi Mavi salonda düzenlenen törene Manisa Valisi Mustafa Hakan GÜVENÇER, Vali Yardımcısı Mehmet YÜCE, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin ŞİMŞEK, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Aytaç YALÇINKAYA,  İl Jandarma Komutanı Albay Özcan KAPLAN, İl Emniyet Müdürü Fevzi BİLGİÇ, İl Müftümüz Sinan CİHAN, bazı daire müdürleri, ödül alan kurum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve sivil toplum temsilcileri katıldı.

Ödül almaya hak kazananların ödülleri başta Vali Mustafa Hakan GÜVENÇER olmak üzere protokol üyeleri tarafından verildi.

İl Müftülüğü Ceza Evi Vaizi Dr. Ahmet ERDİNÇLİ, Şehzadeler İlçe Müftülüğü Kısık Camii Müezzin Kayyımı Ali İhsan AKPINAR’a yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi verildi.