10.07.2017

Yaz Kur'an Kursu Seminerleri

İlimiz Müftülüğünce hazırlanan program çerçevesinde İl Vaizi Sümeyye ÖZTÜRK tarafından 25 Temmuz 2017 Salı Günü Saat 11:00’da Nurlupınar Cami’inde okuyan Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Bir Arada Yaşam Ahlakı" konulu seminer verildi.

İlimiz Müftülüğünce hazırlanan program çerçevesinde İl Vaizi Sümeyye ÖZTÜRK tarafından 20 Temmuz 2017 Perşembe Günü Saat 11:00’da Molla Şaban Cami’inde okuyan Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Kulluk Sorumluluğu; İbadetlerimiz" konulu seminer verildi.

İlimiz Müftülüğünce hazırlanan program çerçevesinde İl Vaizi Sümeyye ÖZTÜRK tarafından 19 Temmuz 2017 Çarşamba Günü Saat 11:00’da İbrahim Çelebi Cami’inde okuyan Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Kulluk Sorumluluğu; İbadetlerimiz" konulu seminer verildi.

İlimiz Müftülüğünce hazırlanan program çerçevesinde İl Vaizi Sümeyye ÖZTÜRK tarafından 18 Temmuz 2017 Salı Günü Saat 14:00'da  Hakibaba Cami’inde okuyan Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Kulluk Sorumluluğu; İbadetlerimiz" konulu seminer verildi.

İlimiz Müftülüğünce hazırlanan program çerçevesinde İl Vaizi Gülten KAYRA tarafından 12 Temmuz 2017 Çarşamba Günü Saat 11:00'da Laleli Mesir Kur'an Kursunda okuyan Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Vatan ve Millet Sevgisi" konulu seminer verildi.

İlimiz Müftülüğünce hazırlanan program çerçevesinde İl Vaizi Gülten KAYRA tarafından 10 Temmuz 2017 Pazartesi Günü Saat 11:00'da Birlik Cami Kur'an Kursunda okuyan Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Vatan ve Millet Sevgisi" konulu seminer verildi.

İlimiz Müftülüğünce hazırlanan program çerçevesinde İl Vaizi Sümeyye ÖZTÜRK tarafından 6 Temmuz 2017 Perşembe Günü Saat 11:00'da Kuba Cami Kur'an Kursunda okuyan Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Güvenilir İnsan Olmak" konulu  seminer verildi.

İlimiz Müftülüğünce hazırlanan program çerçevesinde İl Vaizi Gülten KAYRA tarafından 5 Temmuz 2017 Çarşamba Günü Saat 11:00'da Malta Camii Kur'an Kursunda okuyan Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Güvenilir İnsan Olmak" konulu seminer verildi.

İlimiz Müftülüğünce hazırlanan program çerçevesinde İl Vaizi Sümeyye ÖZTÜRK tarafından 4 Temmuz 2017 Salı Günü Saat 11:00'da Karlıpınar Cami Kur'an Kursunda okuyan Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Güvenilir İnsan Olmak" konulu seminer verildi.