17.10.2017

4-6 Yaş Grubu Kurs Açıldı.

2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Yunusemre Müftülüğünce 03.10.2017 tarihinde, saat 11.00’da, 4-6 yaş grubuna yönelik Şekerci Hüseyin Dede Cami ve Amine Hatun Kur’an Kursu açılış programı tertip edildi. Programa Yunusemre Kaymakamı Ahmet ERDOĞDU, Manisa İl Müftüsü Sinan CİHAN, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris AVŞAR, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail ÖNAL, Manisa Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman AKKUŞ, İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA, İlçe Müftüsü Mehmet Nedim BAKIR, Din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Küçük yaşta eğitimin önemiyle ilgili yapılan konuşmalar ve Toki 2 Camii 4-6 Yaş grubu Kur’an Kursu öğrencilerinin yaptığı etkinlikler büyük ilgi gördü. Program 4-6 yaş Kur’an kursu açılışının gerçekleştirilmesi ile son buldu.