07.11.2017

Bayan Kur'an Kursu Öğreticilerine Yönelik Aile Olma Bilinci Konferans Düzenlendi

Manisa İl Müftülüğünce 02.11.2017 tarihinde düzenlenen seminere İl Müftüsü Sinan CİHAN, İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet CESUR, Yunusemre İlçe Müftüsü M. Nedim BAKIR, 17 İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Program Karaköy Kur’an Kursu Öğreticisi Kazım BOZKAPLAN’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Manisa İl Müftülüğü olarak, Manisa Diyanet Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Diyanet İşleri Müşaviri ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Huriye MARTI Manisa İl geneli Bayan Diyanet personeli ile buluştu.

Mesleki performansa yönelik olan programda Diyanet İşleri Başkanlığının da kurum olarak kocaman bir aile olduğunu, aynı ailemizde olması gerektiği gibi ben-sen değil biz merkezli olmamız üzerine vurgu yaptı. Zamanımızın bereketi yoksa huzurumuzun bereketi yoksa hayatımızda Allah rızası yok demektir, diyerek modern dünyanın zararlı düşünce akımına karşı Allah rızası şemsiyesi ile korunabileceğimize değindi.

İl Müftümüz Sinan CİHAN’ın teşekkür konuşmasının ardından Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA bundan sonra planlanacak faaliyetlerle ilgili olarak Kur’an Kursu öğreticileriyle istişare etti.