14.03.2018

“Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi”

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilecek olan “Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi” İlimiz Müftülüğünde, 19-23.03.2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve 5 gün sürecektir. Eğitime İlimiz Merkez, Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Müftülüklerinde Müdür, Vaiz, Murakıp, Din Hizmetleri Uzmanı, PDR Öğretmeni, İmam-Hatip, Müezzin Kayyım, Kur’an Kursu Öğreticisi, VHKİ ve Memur unvanlarında görev yapan 30 personel katılacaktır.

Söz konusu eğitimle "İlimizde Proje Yazma ve Yürütme" konusunda mevcut personelin standardını yükselterek gerek Başkanlığımızca belirlenen konularda gerekse ilimize yönelik dini ve sosyal içerikli birçok konuda mahiyeti ve uygulanabilirlik yönü itibariyle desteklenebilecek niteliğe sahip projeler oluşturmak hedeflenmektedir.