19.01.2017

Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Söyleşi Programı düzenlendi.

Manisa İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu çalışma faaliyetleri çerçevesinde İl Müftümüz Sayın Sinan CİHAN, Şehzadeler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda 13 Ocak Cuma günü saat 11.30’da öğrencilerle bir araya geldi.

11. sınıf öğrencilerine hitap eden Sinan CİHAN, imam hatiplerin öneminden, imam hatipli olmanın ayrıcalığından ve bunun getirdiği sorumluluklardan bahsederek öğrencilere dini, ahlaki ve toplumsal alanlarda kendilerini çok iyi yetiştirip topluma güzel bir örnek olmaları tavsiyelerinde bulundu. Daha sonra öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Müftümüz Sinan CİHAN, öğrencilerin hem okul hayatında hem de mesleki ve ileriki hayatlarında başarılı olmaları temennisinde bulunarak konuşmasına son verdi.