15.11.2016

Öğrencilerle Kahvaltıda Bir Araya Gelindi.

12 Kasım 2016 tarihinde TDV Manisa Şubesince TDV evlerinde kalan üniversite öğrencilerine yönelik organize edilen kahvaltı programına İl Müftümüz Sinan CİHAN, Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Müftüleri, TDV. Manisa Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve TDV öğrenci evlerinden sorumlu din görevlileri katıldı.

Vakıf evlerinde kalan üniversite öğrencilerine yönelik ADRB tarafından yapılan sohbet programlarının değerlendirildiği kahvaltı programının ardından İl Müftümüz Sn. Sinan CİHAN TDV evlerinde kalan üniversite öğrencilerine hitaben bir takım nasihat ve tavsiyelerde bulundu. Ali Fuat BAŞGİL’in “Gençlerle Başbaşa” kitabını tanıtan İl Müftümüz yaptığı tavsiye ve nasihatlerde özetle;

“Gençlerin hiçbir iyiliğe nankörlük etmemeleri, ekmeğini yedikleri bu ülkenin birlik ve beraberliğini zedeleyecek herhangi bir fiil, düşünce ve harekette bulunmamaları, zamanı iyi değerlendirerek derslerini ihmal etmemeleri gerektiğini, kendilerine yapılan iyilik ve yardımlara yönelik karşılığın yalnız Allah (cc) tarafından verileceğini, bu nedenle onlara düşen vazifenin kendilerini iyi yetiştirip belli mevki ve makamlara geldiklerinde gelecek nesillere sahip çıkmanın olduğunu belirterek, konuşmasını öğrencilerin başarılı ve güzel ahlak sahibi gençler olmaları temennisiyle bitirdi.