19.04.2017

Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle Mehter Konseri Düzenlendi.

2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının katılımıyla 18 Nisan 2017 Salı günü saat 14:00’da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanında Halka açık mehter konseri düzenlendi.

Konserin açılışı İlimiz Müftü Yardımcısı Paşa BEKTAŞ’ın konuşma ve duasıyla yapıldı. Katılımcılara lokma ikram edildi. Ayrıca İl Müftülüğümüzce hazırlanan Kutlu Doğum Haftası çantalarında bulunan “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu”, “ Peygamberimizi İnsan ve Din” ve “Namaz Surelerinin Türkçe Terceme ve Tefsiri” kitapları ve gül dağıtıldı.

Cami ve salon dışında gerçekleştirilen programlar ile Kutlu Doğum Haftasının daha geniş alanlarda yaşanması ve yaşatılmasına çalışıldı. Vatandaşlarımız programdan memnun olduklarını ifade ettiler.