21.04.2017

Alaşehir Müftülüğünce düzenlenen Kutlu Doğum Haftası Programına İl Müftümüz Sinan CİHAN Katıldı

Alaşehir Müftülüğünce 18/04/2017 Salı günü akşam saat 20:30'da Alaşehir Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Kutlu Doğum Haftası Programına İl Müftümüz Sinan CİHAN konuşmacı olarak katıldı.

Program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Alaşehir İlçe Müftüsü Necati KARA programın açılış konuşmasını yaptı. Sinevizyon sunumuna müteakip İl Müftümüz Sinan CİHAN "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" konulu konferans verdi.

Konferansın akabinde 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" konulu Liseler arası kompozisyon ve Ortaokullar arası şiir yarışması ayrıca Kur'an Kursları arası bilgi yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilere ayni ve nakdi hediyeler takdim edildi. Program yarışmada birinci olan öğrencilerin okuduğu şiir ve kompozisyon ile sona erdi.