27.04.2017

Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Yapılan Kutlu Doğum Programına İl Müftü Yardımcısı Sevinç Tepekaya Katıldı.

21.04.2017 Cuma günü saat 11.30’da Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Kutlu Doğum programı düzenlendi. Program Kur’an Kursu Öğreticisi Gönül ÇULLU’nun Kur’an tilaveti ile başlayıp Kur’an Kursu Öğreticisi Gönül KARTAL’ın okuduğu ilahi ile devam etti. Ardından İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA; Mümin kişinin, çevresine güven veren kişi olduğunu, Hz. Peygamber’in Muhammed’ül Emin olduğunu ve bizimde mü’min olarak onu örnek almamız gerektiğini, hayatımızı güven üzere kurmamızı, ancak böylece güven toplumunu oluşturabileceğimizi belirterek konuşmasını tamamladı. Program, İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin okuduğu ilahilerle ve Doç. Dr. İsmail KARAGÖZ’ün “Hz. Peygamber İnsan ve Din” adlı kitabı hediye edilerek son buldu.