22.05.2017

Erkek Din Görevlileri Arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle 16.05.2017 Salı günü Şehzadeler İlçesi Muradiye Cami’inde erkek din görevlileri arası Kur’an-ı  Kerimi Güzel Okuma İl Birinciliği yarışması düzenlendi.

İl Müftü Yardımcısı Osman CANBOLAT’ın başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Paşa BEKTAŞ, Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Ömer DERELİOĞLU, Diyanet Eğitim Merkezi Eğitim görevlisi Metin YEŞİLDAĞ, Cezaevi Vaizi Aziz YAVUZ değerlendirme komisyonunda görev aldılar.

Yapılan yarışmada Saruhanlı İlçesi Merkez Kur’an Kursu Öğreticisi Mehmet YILDIRIM birinci oldu.

Yarışmada birinci olan Mehmet YILDIRIM’a ödül olarak 200 TL hediye edildi. Yarışmaya Katılan görevlilere “Mealli Kur’an-ı Kerim”, “Namaz Surelerinin Türkçe Terceme ve Tefsiri”, “Hz. Muhammed’in Hayatı”, “Peygamberimiz İnsan ve Din” ve “Hz.Peygamber ve Güven Toplumu” kitapları hediye edildi.

Yarışma izleyiciler tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi.