29.05.2017

Kur’an Kursu Öğrencileri Arası Temel Dini Bilgileri Yarışması Yapıldı.

2017 Yılı Kur’an Kursu Öğrencileri arası Temel Dini Bilgiler yarışması Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Cevat ORHAN’ın başkanlığında Şehzadeler İlçesi Gediz Kur’an Kursu Öğreticisi İsmail CESUR, Yunusemre İlçesi Malta Cami Kur’an Kursu Öğreticisi Gönül KARTAL’ın gözetiminde 23.05.2017 Salı günü İl Müftülüğü Toplantı salonunda test usulü şeklinde yapıldı.

Yarışmaya Kız Kur’an Kursu öğrencileri kategorisinde 6, Erkek Kur’an Kursu öğrencileri kategorisinde 5 öğrenci katıldı.

Yarışmada Kız Kur’an Kursu öğrencileri kategorisinde birinci olan Zeynep KÜRKCÜ’ye ve Erkek Kur’an Kursu Öğrencileri kategorisinde Hamza Sait YILMAZ’a 100 TL, ikincilere 75 TL, Üçüncülere 50 TL ödül verildi.  Ayrıca Tüm yarışmacılara kitap hediye edildi.

Yarışma Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Cevat ORHAN’ın öğrencilere başarı temennileri ile sona erdi.