27.10.2017

Geçlik Koordinatörlüğü Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Başkanlığımızca belirlenen ilçe gençlik koordinatörleriyle 17.10.2017 Salı günü, Saat 15.30’da İlimiz Müftülüğü Konferans Salonunda, Gençlik Koordinatörlüğü Toplantısı yapıldı.

İl Müftümüz Sinan CİHAN Başkanlığında yapılan toplantı, İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA,  İl ve 17 İlçe Müftülüğümüzden toplam 34, erkek ve kadın Gençlik Koordinatörünün katılımı ile gerçekleşti.

Toplantı, İl Müftüsü Sinan CİHAN’ın katılımcıları selamlaması ve İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA’nın konunun içeriğini özetlemesi ile başladı. Gençlik Koordinatörlüğü sisteminin içeriğiyle ilgili ayrıntı ve teknik detayın verildiği programda koordinatörlük sisteminin amacı, konuya temel yaklaşımlar İl ve İlçe Gençlik Koordinatörlüğü siseminin tanıtımı, görev ve sorumluluk alanlarının ne olduğu genel hatları ile değerlendirildi.

Günümüzde sosyal bir ihtiyaç olduğu tespiti yapılan ve İlçelerimizde açılması planlanan Diyanet Gençlik Çalışmaları Merkezi ve Diyanet Okuma Salonlarının mahiyeti / işlevi, okul ve mahallelerde yürütülecek gençlik çalışmaları kapsamında ele alındı.

Toplantı İl Müftüsü Sinan CİHAN’ın gençlik koordinatörlerine teşekkür etmesi ve bu sistemin hayırlı uğurlu olması yönündeki dilek ve temennileriyle son buldu.