26.03.2018

Personele “Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi” Verildi

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen “Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi” İlimiz Müftülüğünde, 19-23 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Yüklenici kuruluş olan ARGESTAR Dan. Ltd. Şti’nin tecrübeli Eğitmeni Bahadır BAŞKONUŞ’un Proje Yönetimi eğitiminde ekibi motive etmesi, uygulama ağırlıklı çalışmalar yaptırması kursiyerlerce faydalı bulundu.

Söz konusu eğitime Merkez, Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Müftülüklerinde müdür, vaiz, murakıp, din hizmetleri uzmanı, PDR Öğretmeni, imam-hatip, müezzin kayyım, Kur’an kursu öğreticisi, VHKİ ve Memur unvanlarında görev yapan 29 personel katıldı. Eğitimle "Manisa’da Proje Yazma ve Yürütme" konusunda mevcut personelin standardını yükselterek gerek Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen konularda gerekse Manisa’ya yönelik dini ve sosyal içerikli birçok konuda mahiyeti ve uygulanabilirlik yönü itibariyle desteklenebilecek niteliğe sahip projelerin oluşturmasının hedeflendiği belirtildi.

Müftülükte düzenlenen törende eğitim alanlara sertifikaları Manisa İl Müftüsü Sinan CİHAN, İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA, Şehzadeler İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Halit KARTAL ve Eğitmen Bahadır BAŞKONUŞ tarafından takdim edildi.

Verilen eğitimler hakkında açıklamada bulunan İl Müftümüz Sinan CİHAN, "Zafer Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle 30’a yakın görevlimize bir proje nasıl hazırlanır başlığıyla eğitim verildi. Çok güzel bir çalışma dönemi geçti. Hocamızın şahsında Zafer Kalkınma Ajansı’na katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmayı başarıyla tamamlayan ve kurumumuzla ilgili çalışmalarda bize ciddi katkı sağlayacak kursiyer hocalarımızı da tebrik ediyorum. İnşallah gelecekte daha güzel projelerle toplumumuza, milletimize, Dini Mübin’i İslam’a hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.