T.C. MANİSA VALİLİĞİ
İL MÜFTÜLÜĞÜ

Din Görevlileri Arası Hafızlık Yarışması Yapıldı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Nedeniyle İl Geneli Hafızlık Yarışması Yapıldı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle 04.05.2016 Çarşamba günü saat 09.00’da Şehzadeler İlçesi Muradiye Cami’inde erkek din görevlileri arası Hafızlık İl Birinciliği yarışması düzenlendi.

İl Müftüsü Sinan CİHAN’ın başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Osman CANBOLAT, CBÜ İlahiyat Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Temel KACIR, Diyanet Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi M. Fatih YILDIRIM ve Şehzadeler Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Fuat BÜYÜKOFLAZ değerlendirme komisyonunda görev aldılar.

Yarışmaya Akhisar İlçesi Hilaliye Erkek Kur’an Kursu Öğreticisi Mehmet TUNÇ, Alaşehir İlçesi Pazar Cami İmam Hatibi İsmail UYKUN ile Selendi İlçesi Yenice Mahallesi Eşemenler Cami İmam Hatibi Mehmet ÇİFTÇİ katıldı. Yapılan yarışmada Hilaliye Erkek Kur’an Kursu Öğreticisi Mehmet TUNÇ’un birinci oldu.

Yarışmada birinci olan Mehmet TUNÇ’a ödül olarak 150 TL hediye edildi. Yarışmaya katılan görevlilere “Mealli Kur’an-ı Kerim”, “Namaz Surelerinin Türkçe Terceme ve Tefsiri”, “Anne Peygamber Nerede” ve “Gençlerle Söyleşi” kitapları hediye edildi.

Yarışma izleyiciler tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi.