31.05.2016

İlimiz Müftülüğünce Mahremiyet Bağlamında Aile ve Sosyal Medya Konferansı Düzenlendi.

26 Mayıs 2016 Perşembe günü İlimiz Şehzadeler İlçesi Bedesten Nikah Salonunda Cezaevi Vaizi Dr. Ahmet ERDİNÇLİ’nin konuşmacı olarak katıldığı “Mahremiyet Bağlamında Aile ve Sosyal Medya” konferansı düzenlendi.

Programa İl Müftüsü Sinan CİHAN, İl Müftü Yardımcısı Osman CANBOLAT, Paşa BEKTAŞ, Sevinç TEPEKAYA, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet CESUR, STK temsilcileri katıldı.

Dr. Ahmet ERDİNÇLİ, günümüzde sosyal medya kullanım amaçlarının aile üzerindeki etkisi, özellikle günümüzdeki gençlerin sosyal medya bağımlılığını ve sosyal medyanın olumlu olumsuz yönlerini örnekler vererek ve sunum eşliğinde konferans verdi.

İl Müftümüz Sinan CİHAN konferansın sonunda Dr. Ahmet ERDİNÇLİ’yi çiçek takdim etti ve bu konferanstan sonra artık tefekkür etmemiz gerektiğini söyleyerek Dr. Ahmet ERDİNÇLİ’ye konferansından dolayı teşekkür etti.