18.04.2017

Kur’an Kursları Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı

12.04.2017 Çarşamba günü İlimiz Müftülüğü Konferans Salonunda Kur’an Kursları Arası 18 Yaş Altı Kadın ve Erkek, 18 Yaş Üstü Kadın ve Erkek olarak “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışması düzenlendi.

Yarışmanın değerlendirmesini İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA’nın başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Paşa BEKTAŞ, Mehmet Salih Okutkan Kur’an Kursu Öğreticisi Şefika EMİROSMANOĞLU tarafından yapıldı.

İlimize bağlı 11 ilçede bulunan Kur’an Kurslarından toplam 21 öğrencinin 4 ayrı kategoride yarıştığı yarışmada 18 Yaş Altı Erkeklerde Akhisar İlçe Müftülüğü Hilaliye Kur’an Kursundan Furkan KAYA, 18 Yaş Altı kadınlarda Akhisar İlçe Müftülüğü Hilaliye Kız Kur’an Kursundan Naile DAĞDEVİREN, 18 Yaş Üstü Erkeklerde Salihli İlçe Müftülüğü Küçük İmam Cami Kur’an Kursundan Mehmet KARADAĞ ve 18Yaş Üstü Kadınlarda Soma İlçe Müftülüğü Cenkyeri Mahallesi Kız Kur’an Kursundan Ünzile ÖZGÜN il birincisi oldular.

Yarışma sonunda tüm yarışmacılara Kutlu Doğum Çantası ve ayrıca il birincilerine ödül olarak 250 TL verildi.

Yarışma İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA ve Paşa BEKTAŞ’ın teşekkür konuşmasıyla sona erdi.