21.04.2017

Soma Müftülüğünce düzenlenen Kutlu Doğum Haftası Programına İl Müftümüz Sinan CİHAN Katıldı

Soma Müftülüğünce 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle 19.04.2017 tarihinde Soma Belediye Düğün Salonunda İl Müftümüz Sayın Sinan CİHAN’ın konuşmacı olarak katıldığı konferans düzenlendi.

Düzenlenen konferans Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Soma Ulu Camii Müezzin Kayyımı Kadir KURAL’ın Kur’an tilaveti ile devam etti. Ardından İlçe Müftüsü Sıddık DURMUŞ yaptığı açılış konuşmasında başta İl Müftümüz Sinan CİHAN olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti. Daha sonra Başkanlığımız tarafından 2017 yılı kutlu doğum haftası münasebetiyle hazırlanan sunum paylaşıldı.

İl Müftümüz Sinan CİHAN’ın konuşmacı olarak katıldığı “Hz.Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konferans ile programa devam edildi.

Programda 2017 yılı Kur’an Kursları arasında yapılan Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında 1. Olan İlçemiz Cenkyeri Mahallesi Kur’an Kursu Öğrencisi Ünzile ÖZGÜN ve Kur’an Kursu Öğreticisi Hatice KÜÇÜK’e İl Müftümüz Sinan CİHAN ve İlçe Belediye Başkanı Hasan ERGENE tarafından çeşitli hediyelerin takdiminin ardından program sona erdi.