22.05.2017

Erkek Din Görevlileri Arası Ezan-ı Güzel Okuma Yarışması Yapıldı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle 17.05.217 Çarşamba günü Şehzadeler İlçesi Muradiye Cami’inde erkek din görevlileri arası Ezanı Güzel Okuma İl Birinciliği yarışması düzenlendi.

İl Müftü Yardımcısı Osman CANBOLAT’ın başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Paşa BEKTAŞ, Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden Araştırma Görevlisi Remzi AKYEL, Diyanet Eğitim Merkezi Eğitim görevlisi Nail ÇAM, Cezaevi Vaizi Aziz Yavuz değerlendirme komisyonunda görev aldılar.

Yapılan yarışmada Soma İlçesi Göktaş Mahalle Camii Sözleşmeli İmam-Hatibi Adem BİLGETAY birinci oldu.

Yarışmada birinci olan Adem BİLGETAY’a ödül olarak 200 TL hediye edildi. Yarışmaya katılan görevlilere “Mealli Kur’an-ı Kerim”, “Namaz Surelerinin Türkçe Terceme ve Tefsiri”, “Hz. Muhammed’in Hayatı”, “Peygamberimiz İnsan ve Din” ve “Hz.Peygamber ve Güven Toplumu” kitapları hediye edildi.

Yarışma izleyiciler tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi.