02.06.2017

Hafızlık Yapan Öğrencilere İftar Programı Düzenlendi.

İlimiz merkez ilçelerinde hafızlık eğitimi alan öğrencilere yönelik Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesince 29 Mayıs 2017 Pazartesi günü ortaklaşa iftar programı düzenlendi.

Programa; Sayın Valimiz Mustafa Hakan GÜVENÇER, İl Müftümüz Sinan CİHAN, Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer TEPEKAYA, İl Müftü Yardımcıları Paşa BEKTAŞ ve Sevinç TEPEKAYA, Yunusemre İlçe Müftüsü Mehmet Nedim BAKIR, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet CESUR, Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Karaköy Kur’an Kursu ve Muradiye Kız Kur’an Kursu Öğreticileri ve Öğrencileri katıldı.

Program, Karaköy Hafız Kur’an Kursu öğrencilerinin okuduğu Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Öğrencilerin okuduğu akşam ezanı ve iftar duası ile devam etti.

Sayın Valimiz Mustafa Hakan GÜVENÇER yaptığı konuşmasında; 'İl Müftülüğümüz bu iftar programını, Hafızlık eğitimi veren Kız ve Erkek Kur’an Kursu öğrencilerine düzenledikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu yemek gerçekten de bir anlamda Hafız öğrencilerimize verilen değerin ölçüsüdür. Böyle bir organizasyona ilk defa katılıyorum. Bunun için de İl Müftümüze ayrıca teşekkür ediyorum. İftara katılanlara, iftarda bize hizmet eden personele, bu güzel organizasyonu düzenleyen başta İl Müftümüz ve personeline ayrıca teşekkür ediyorum.' dedi.

Program yemek duası ile son buldu.