02.06.2017

Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklara İftar Programı Düzenlendi

Manisa Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımız için Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesince 30 Mayıs 2017 Salı günü ortaklaşa iftar programı düzenlendi.

Programa; Sayın Valimiz Mustafa Hakan GÜVENÇER, İl Müftümüz Sinan CİHAN, İl Emniyet Müdürü Fevzi BİLGİÇ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat KONAN, İl Müftü Yardımcıları Paşa BEKTAŞ, Hasan ÇAKIROĞLU ve Sevinç TEPEKAYA, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet CESUR, Yunusemre İlçe Müftüsü Mehmet Nedim BAKIR, Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünden İlimize gelen personel ve Manisa Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımız katıldı.

Program, Yunusemre İlçesi Aynı Ali Cami İmam Hatibi Şuayip YÖRÜK’ün Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.  Daha sonra din görevlileri Şuayip YÖRÜK, Mümün BOZ ve Halil ARSLAN tarafından ilahi ve kasideler okundu. Şuayip YÖRÜK’ün akşam ezanını okuması ile iftar yemeğine geçildi.

İftar yemeğinden sonra Sayın Valimiz Mustafa HAKAN GÜVENÇER, İl Müftümüz Sinan CİHAN iftar programına katılan çocuklar ile sohbet etti. Programa katılan çocuklara İl Müftülüğümüz tarafından hazırlanan, içerisinde Yaz Kur’an Kursu kitaplarının ve gülün olduğu çantalar hediye edilerek iftar programı sona erdi.