11.08.2017

YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ ARASI YARIŞMA DÜZENLENDİ

2017 Yılı Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri arası Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışması 10 Ağustos 2017 Perşembe günü İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA’nın başkanlığında, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Cevat ORHAN, İl Vaizi Sümeyye ÖZTÜRK, Eğitim Uzmanı Metin SOLMAZ ve Din Hizmetleri Uzmanı Muhammet Sinan ŞENGÜLLENDİ’den oluşan komisyonun gözetiminde İl Müftülüğü Toplantı Salonunda yapıldı.

Yarışmaya Yaz Kur’an Kurslarında okuyan 13 kız öğrenci ile 12 erkek öğrenci katıldı. Yarışmada Kız öğrenciler kategorisinde Soma İlçesi Erkam Derneği Kur’an Kursunda okuyan Seyda TİBİDİK birinci, Turgutlu İlçesi Taslı Kız Kur’an Kursunda okuyan Zaide Nur DİLEK ikinci, Gölmarmara İlçesi İhsaniye Camii Kur’an Kursunda okuyan Esma SELVİ üçüncü oldu. Erkek öğrenciler kategorisinde ise Yunusemre İlçesi Laleli 2. Bölge Mesir Camii’nde okuyan Enes YAKŞİ birinci, Demirci İlçesi Fatih Camii’nde okuyan İsmail CEYLAN ikinci, Salihli İlçesi Yerliler Camii’nde okuyan Yusuf Yasin TOK üçüncü oldu.

İl Müftümüz Sinan CİHAN tarafından Yarışmaya katılıp birinci olan Seyda TİBİDİK ve Enes YAKŞİ’ye 250,00 TL, ikinci olan Zaide Nur DİLEK ve İsmail CEYLAN’na 200,00 TL ve üçüncü olan Esma SELVİ ve Yusuf Yasin TOK’a 150,00 TL ödül verildi.

Yarışma programı İl Müftümüz Sinan CİHAN’ın başarı temennileri ile sona erdi.