17.10.2017

Hatuniye Camiinde Mevlid ve Hatim Programı Düzenlendi.

Cami Şehir ve Medeniyet konulu 1 – 7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Hatuniye Camiinde Mevlit – Hatim programı düzenlendi.

Programa Valimiz Mustafa Hakan GÜVENÇER, İl Müftümüz Sinan CİHAN, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet CESUR ve Yunusemre İlçe Müftüsü Mehmet Nedim BAKIR katıldı.

Söz konusu programda Din Görevlileri tarafından “Mevlit ve İlahiler” okundu. İl Müftümüz Sinan CİHAN’ın günün anlam ve önemini belirten vaazı ile devam eden program Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet CESUR’un yaptığı Mevlit ve Hatim duası ile sona erdi.

Cuma namazı çıkışında halka aşure ikramı yapıldı. Aşure ikramının yapıldığı programda Valimiz ile İl Müftümüz Cami bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti.