06.04.2018

“Bir Müslümanın İnanç Referansları” Programına İl Müftümüz Sinan CİHAN konuşmacı olarak katıldı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dostluk Eğitim ve Spor Topluluğu (DEST) tarafından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlük Salonunda 23 Mart 2018 Cuma günü saat 15:30’da “Bir Müslümanın İnanç Referansları” adlı programa İl Müftümüz Sinan CİHAN konuşmacı olarak katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa çok sayıda öğrencinin yanı sıra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal ÇELEBİ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer TEPEKAYA katıldı.

İl Müftümüz Sinan CİHAN; Müslümanın inanç referanslarının Kur’an ve sünnet olduğunu, bunlara sımsıkı sarılması gerektiğini, Peygambersiz bir İslam’ın düşünülemeyeceğini ayetler ve hadisler çerçevesinde öğrencilere aktardı.

Program sonunda Dostluk Eğitim ve Spor Topluluğu Başkanı Enes BAYSOY İl Müftümüz Sinan CİHAN’a konuşmalarından dolayı çiçek takdiminde bulundu.