10.04.2018

Teşekkür Ziyareti

23 Mart 2018 Cuma günü Celal Bayar Üniversitesi Rektörlük Seminer Salonunda düzenlenen “Bir Müslümanın İnanç Referansları” konulu konferans münasebetiyle, Dostluk Eğitim ve Spor Topluluğunca İl Müftümüz Sinan CİHAN’a teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Yunus Emre, Merkez Efendi, Ayşe Hafsa, Muradiye Öğrenci Yurtlarının manevi rehberleri ve çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette öğrenciler yapılan konferansın çok verimli olduğunu, bu ve benzeri programların sayıca arttırılarak devam ettirilmesi gerektiğini ifade ettiler. Ayrıca sabah namazı buluşmaları, Ramazan ayı iftar ve sahur programları beraberinde bir takım sosyal faaliyetlere dair dilek ve temennilerini dile getirdiler.

Öğrencilerin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip her bir öğrenciyle teker teker tanışarak hasbihal eden İl Müftümüz Sinan CİHAN, öğrencilere, tarafımızdan yapılması istenen faaliyetlerin hangi aralıklarda, ne kadar süreyle ve hangi formatta yapılmasının verimli olacağına dair bir soru sordu. Bu soru kapsamında konferansalar, sabah namazı buluşmaları, iftar ve sahur programları beraberinde çeşitli ziyaret programları ele alındı.

Ziyaret programının sonunda İl Müftümüz Sinan CİHAN, gençlerin kendileri için yapılan her bir iyiliğin kadrini kıymetini bilmelerini, ekmeğini yedikleri bu ülkenin birlik ve beraberliğini zedeleyecek herhangi bir fiil, düşünce ve harekette bulunmamalarını, zamanı iyi değerlendirerek derslerini ihmal etmemeleri gerektiğini, onlara düşen vazifenin kendilerini iyi yetiştirerek belli mevki ve makamlara geldiklerinde gelecek nesillere sahip çıkmak olduğunu ifade etti.

İl Müftümüz Sinan CİHAN konuşmasını öğrencilerin başarılı ve güzel ahlak sahibi gençler olmaları temennisiyle bitirdi.