06.12.2021

BİR AKHİSAR MÜFTÜLÜĞÜ PROJESİ: AİLEMLE BİRLİKTE

Akhisar Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından oluşturulan "Ailemle Birlikte" projesinin ilk etkinliği gerçekleştirildi. Proje koordinatörü Vaiz Fatma ŞENER: Aile önemli bir kurum. Bu öneme binaen aile birliğini korumaya ve güçlendirmeye yönelik bir proje hazırladık. Projemiz, halkımızın da katılımıyla yeni gruplar oluşturmak suretiyle devam edecek. Katılımcı aileler; Diyanet Gençlik Merkezinde buluşarak, anne - babalara, gençlere ve çocuklara yönelik özel olarak planlanmış seminer ve etkinliklere katılacak. Ardından gençlik merkezimizin sunduğu sosyal ortamda kaliteli vakit geçirme imkanı bulacaklar." şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlk etabı din görevlileri ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan projede seminer ve etkinlikler aracılığıyla aile bireylerinin "biz" şuurunun artırılması, sağlıklı bir aile ve toplum yapısının oluşmasına katkı sunulması hedefleniyor.