28.03.2017

18 Mart Şehitlerini Anma

GÖRDES İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ "ŞEHİTLERİMİZE VEFA İÇİN HUZUR’DA BULUŞALIM" ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAM 18 Mart 2017 Cumartesi günü, İlçemiz Merkez Ulu Camii’nde sabah namazını müteakiben İlçemiz Müftüsü İsmail HATİPOĞLU tarafından "Şehitlerimize Vefa İçin Huzur’da buluşalım" programı icra edilmiştir.Sabah namazı İlçemiz Müftüsü İsmail HATİPOĞLU tarafından kıldırılmıştır.Namazdan sonra Merkez Divan Camii Müezzin Kayyım-ı Osman KAYCI tarafından kaside okumuştur.İlçemiz Müftüsü tarafından tekbirlerden sonra, şehitlikle ilgili konuşma yapılmış, Yasin-i Şerifin okunması akabinde dua ile program bitirilmiştir. Programdan sonra cemaate çorba ikramı yapılmıştır. Program vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanmış, İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanıyla beraber daire amirleri de katılmıştır.