09.06.2019

GÖRDES İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN RAMAZAN AYI VE İNFAK TEMALI RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI

GÖRDES İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN

RAMAZAN AYI VE İNFAK TEMALI

RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI YAPILDI

Ramazan ayı teması olan infak konusuna yönelik bir farkındalık oluşturmak ve gençlerimizi Ramazan ayının manevi atmosferi ile daha fazla buluşturabilmek amacı ile İlçe Müftülüğümüz tarafından ortaokul öğrencileri arasında “Ramazan ve İnfak” temalı “Ortaokullar Arası Resim ve Kompozisyon Yarışması” düzenlenmiştir.

Kompozisyon yarışmasında Fatih Ortaokulu öğrencisi Ebrar ÇAKIROĞLU, Resim yarışmasında Şehit Cemal AYBEY İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ayşe AYBEY İlçe birincisi seçilmişlerdir. İlçe birincisi öğrencilerimize Müftülüğümüz tarafından ödülleri verilmiştir. Öğrencilerin eserleri İlçemizi temsilen İl birinciliği yarışmasına katılacaktır.