29.07.2019

HACILAR DUALARLA UĞURLANDI

İlçemizden Diyanet İşleri Başkanlığnın hac organizasyonu ile hac farizasını yerine getirmek üzere  kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarımız, 26 Temmuz 2019 Cuma günü Divan Camiinde yüzlerce vatandaşlarımızın katılımıyla coşkulu bir programla Mekke'ye uğurlandı.

İlçemizden, Diyanet İşleri Başkanlığımız organizasyonu ile 36, acentalarla 16 olmak üzere bu yıl toplam 52 hacı adayımız kutsal topraklara giderek hacı olacaklardır.

Uğurlama programı İlçe Müftümüz Zekeriya KOŞUM’un yaptığı konuşma ve dua ile nihayete ermiştir.

Hacılarımız 31 Ağustos 2019 tarihinde Gördes’e dönüş yapacaklardır.

Uğurladığımız hacı adaylarının görevlerini yerine getirip sağlık ve sıhhat içinde Gördes’e dönmelerini, kutsal topraklara gitme özlemiyle yanan tüm vatandaşlara da en kısa sürede haccın nasip olmasını Cenabı Allahtan niyaz ederiz.