07.11.2019

KULA MÜFTÜLÜĞÜ 2019 MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ETKİNLİKLERİNE BAŞLADI

07.11.2019 Perşembe günü CBÜ Kula Meslek yüksek Okulu öğrencilerine Kula Müftümüz Kamil KIRKIZ tarafından konferans verildi.2019 Mevlid-i Nebi  Haftası etkinlikleri Türkiye genelinde Hz.Peygamber ve Aİle teması ile kutlanacaktır. Mevlid-i Nebi Haftası Münasebeti ile Kula CBU MYO öğrencileri ile buluşan Kula Müftüsü Kamil KIRKIZ Hz.Peygamber ve Aile temalı konferans verdi. Konferansında Ailenin önemine değinen Kula Müftüsü Kamil KIRKIZ geleceğin ebeveynleri olacak olan öğrencilere tavsiye niteliğinde mesajlar verdi. ‘’Fenomen olma iyi bir ebeveyn ol’’ mesajının üzerinde duran Kula Müftümüz gençlerin mutluluklarını aileleri ile beraber aramaları gerektiğini vurguluyarak ; ‘’Sizler burada gurbettesiniz ailenizden uzaktasınız lakin unutmayınız Kula’da Müftülük olarak bizler sizin aileniz olmaya hazırız,sizlere her türlü maddi manevi destek vermeye hazırız. Müftülüğümüze gelip   misafirimiz olmanızı ve Müftülüğümüz Gençlik Koordintörlüğümüzle irtibata geçebileceklerini dilek ve isteklerinizi bize iletebilirsiniz’’ dedi. Konferanstan sonra DİB yayınlarından çeşitli kitaplarla Hz.Peygamberin hayatı kitabı öğrencilere ücretsiz şekilde dağıtıldı. İlgilerinde dolayı Kula CBÜ MYO Müdürü Ahmet Yavuz ÇAMLI hocamıza,öğretmenlerimize  ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.