22.02.2019

Liseler Arası ‘Çanakkale Şehitlerine’ İsimli Şiiri Ezbere Okuma Yarışması

LİSELER ARASI ‘ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE’ İSİMLİ ŞİİRİ EZBERE OKUMA YARIŞMASI KATILIM ŞARTLARI

1. Yarışmada Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiiri ezbere okunacaktır.
  2. Yarışmaya sadece örgün eğitim-öğretime devam eden lise öğrencileri katılabileceklerdir.  Son başvuru tarihi  13 Mart 2019 olarak belirlenmiştir. Başvurular İlçe Müftülüklerine bireysel başvuru dilekçesi ile gerçekleştirilecektir.

-Başvuru için Yarışmacılar, başvuru ve sınav esnasında öğrenci (lise) olduğunu belirten belgeyi ve TC. Kimlik Kartını yanında getireceklerdir. T.C Kimlik kartı ve geçerli öğrenci belgesini ibraz edemeyen, hiçbir öğrenci yarışmaya katılamayacaktır.

-(Yarışmaya başvuru dilekçeleri müftülüklerden temin edilecektir.)

1. Yarışma Salihli İlçe Müftülüğünce yapılacaktır.
  2. Yarışma "Milletin Sesi Mehmet Akif' teması ile “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” vesilesiyle 15 Mart 2019 Cuma günü Salihli Kültür Merkezi (İlçe Kütüphanesi ) Konferans Salonunda yapılacaktır.
  3. İlçe birincileri 22 Mart 2019 Cuma günü İl Müftülüğünün düzenleyecek olduğu yarışmaya katılacaklardır.
  4. Yarışma neticesinde dereceye giren öğrenciler İlçe Müftülüğü tarafından ödüllendireceklerdir.

İrtibat ve Detaylı Bilgi İçin :

SALİHLİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

Adres   :Eski Cami Mah. Atatürk Cad. No:69