17.10.2017

"Sabah Namazında Buluşalım" Programı Düzenlendi

Cami, Şehir ve Medeniyet konulu 1 - 7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Muradiye Camiinde Sabah Namazı Buluşması Programı yapıldı.

Programa Valimiz Mustafa Hakan GÜVENÇER, İl Müftümüz Sinan CİHAN, Şehzadeler İlçe Belediye Başkan Yardımcısı İsmail ÖNAL, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet CESUR, Kredi Yurtlar Kuruma bağlı yurtlarda kalan öğrenciler ve yurt yöneticileri, İmam - Hatip Lisesi Öğrencileri, Okul Müdürleri ve öğrenciler "Sabah Namazı Buluşmaları"na katılmaktan çok memnun olduklarını belirterek devamını istediler.

Valimiz Mustafa Hakan GÜVENÇER ve İl Müftümüz Sinan CİHAN Muradiye Camisinde bulunan vatandaşlarla ve gençlerle samimi bir ortamda bir süre sohbet ettiler.