21.06.2019

Yaz Kur’an Kursu açılış programı, 2019 yılı “Ramazan ve İnfak” konulu Resim ve Kompozisyon yarışması Ödül Töreni

2019 yılı Yaz Kur’an Kurslarının başlaması nedeniyle İlimiz Müftülüğünce 18 Haziran 2019 Salı günü Şehzadeler İlçesi Sultan Camiinde Öğreticiler, Veliler ve Öğrencilerinde katılımı ile Açılış programı düzenlenmiştir.

Açılışta İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet CESUR da hazır bulunmuşlardır.

2019 Ramazan ayı münasebetiyle belirlenen “ Ramazan ve İnfak “ konulu tema çevresinde Ortaokul Öğrencileri arasında düzenlenen Kompozisyon ve Resim Yarışmasında dereceye giren Öğrencilere İl Müftüsü Sinan CİHAN tarafından ödülleri verildi. Eserler katılımcılarının beğenisine sunuldu.

İl Müftüsü Sinan CİHAN yaptığı konuşmada; Resim ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ederek İl Müftülüğünce duyurulan bu ve benzeri yarışmalara katılmalarını tavsiye etti.

Yaz Kur’an Kursları ile ilgili “ 17 Haziran 9 Ağustos tarihler arasında Camilere ve Kuran Kurslarına gelen bu çocuklarımız doğru bilgi ve İslam ahlakını öğreneceklerdir” dedi.

Hayırlı olsun dilekleriyle program sona erdi.

RESİM YARIŞMASINDA

Derece