17.07.2019

2019 YILI VEKALETLE KURBAN TANITIM TOPLANTISI

İlimiz Müftülüğünce, 05 Temmuz 2019 Cuma günü saat 15.00’da Manisa Diyanet Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Vekâlet Yoluyla Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

Konferansa İl Müftüsü Sinan CİHAN, Şehzadeler ve Vekâleten Yunusemre İlçe Müftülüğü adına Mehmet CESUR, Eğitim Merkezi Müdürü Vehbi ÖZKAR, Yunusemre, Şehzadeler ve Saruhanlı İlçe Müftülüklerinde görev yapan İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Toplantı Hatuniye Cami İmam Hatibi Adem KARAKUŞ’un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra İl Müftüsü Sinan CİHAN açılış konuşması yaptı ve kürsüyü Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkanlık Müşaviri Selahaddin ÇELEBİ’ye bıraktı.

Selahaddin ÇELEBİ konuşmasında Vekâlet Yoluyla Kurban Organizasyonunun önemine değindi. Yurt içinde ve Yurt dışında bu organizasyonun faydalarını ve ulaştığı kitleye değindi. Bu konuda Diyanet çalışanlarına büyük görevler düştüğünü belirtti. Bu yıl için inşallah daha verimli bir yıl olması temennisi ve katılımcılara teşekkür ederek programı bitirdi.