01.08.2019

2019 YILI YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK MAHREMİYET BİLİNCİ, ÇEVRE AHLAKI, BAĞIMLILIK

Manisa İl Müftülüğünce, 2019 Yılı Yaz Kur’an Kurslarında okuyan öğrencilere yönelik “Mahremiyet Bilinci”, “Çevre Ahlakı” ve “Bağımlılıkla Mücadele” seminerleri verildi.

29.07.2019 Pazartesi günü İl Müftülüğü Konferans Salonunda ve 31.07.2019 Çarşamba günü Yunusemre Muradiye Mahallesi Kız Kur’an Kursunda İl Müftülüğü Vaizi Gülten KAYRA tarafından Çevre Ahlakı, Yunusemre İlçe Müftülüğü Kur’an Kursu Öğreticisi Mukaddes DİLBAZ tarafından Mahremiyet Bilinci, İl Müftülüğü PDR Öğretmeni Derya GÜL KIRCA tarafından Bağımlılıkla Mücadele konularına değinildi.

31.07.2019 Çarşamba günü Yunusemre Karaköy Kur’an Kursunda İl Müftülüğü Cezaevi Vaizi Aziz YAVUZ tarafından Mahremiyet Bilinci, İl Müftülüğü Cezaevi Vaizi İhsan UÇAR tarafından Bağımlılıkla Mücadele, İl Müftülüğü Cezaevi Vaizi İbrahim KÖZ tarafından Çevre Ahlakı konularına değinildi