20.09.2019

Kur’an Kursu Öğrencileri Arası Hafızlık Bölge Yarışması

Kur’an Kursu öğrencileri arası 18 yaş altı kız ve erkek Hafızlık Yarışması 13 Eylül 2019 Cuma günü saat 09.00’da Şehzadeler İlçesi Sultan Camii’nde yapıldı.

Yarışmaya 3 Erkek, 1 Kız öğrenci katıldı.

Yarışmada erkekler kategorisinde Akhisar İlçesi Hilaliye Erkek Kur’an Kursu öğrencisi İbrahim Mete ÇOBAN, kızlar kategorisinde Denizli İli Merkezefendi İlçesi Karahasanlı Kur’an Kursu öğrencisi Hacer Ceylin ALAŞIK Bölge birincisi seçilmişlerdir

Yarışma Komisyonunda Komisyon Başkanı Diyanet Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Abdurrahman AKÇAY, Eğitim Görevlisi İbrahim ÇETEKAYA, İl Cezaevi Vaizi Aziz YAVUZ yer aldı.

Yarışma sonunda İl Müftü Vekili Ramazan ARBA tarafından yarışmaya katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

İl Müftü Vekili Ramazan ARBA’nın öğrencilere başarı temennileri ile yarışma sona erdi.