17.10.2019

Manisa Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Koordinasyon Toplantısı

İl Müftülüğü Koordinasyonunda 10.10.2019 Perşembe günü saat 14.30’da Müftülük Toplantı Salonunda İl Müftü Yardımcımız Sevinç TEPEKAYA Başkanlığında, ÇODEM Müdürü Harun TOHUMCU, Kadın Konukevi Müdürü Birgül BOZKURT, ÇEKOM Müdürü İlknur YÜKSEL ve Çocuk Eğiticisi Emine GİRGİN katıldı. İl Müftülüğü Vaizleri, Dr. Ahmet ERDİNÇLİ, Zeynep HACIOĞLU, Din Hizmetleri Uzmanı İbrahim ŞİMŞEK, Kur’an Kursu Hocaları ve Din Görevlilerinin katılımıyla istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıda Kadın Konuk Evleri, Çocuk Evleri, Çocuk Yuvası, Yetiştirme Yurdu vb. yerlerde gerçekleştirilecek Dini Rehberlik Hizmetleri faaliyetleri görüşüldü.