07.01.2020

Manisa Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörlüğü Yuntdağ Cup-4 Ailesiyle Kahvaltıda Buluştu.

Manisa Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörlüğü Yuntdağ Cup 4 Kura Çekimlerinin de yapıldığı Manisalılar Derneği 2.katındaki salonda düzenlenen kahvaltı programına ev sahipliği yaptı.

Birlik beraberlik, kaynaşma ve karşılıklı sohbet ortamının yaşandığı bu güzel kahvaltıya Manisa Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörü Osman GÜRESER, Manisa Gençlik Spor İl Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü Ahmet Tevfik SEZER, Merkez Efendi KYK Yurt Müdürü Hüseyin ERDENİZ, Şehzadeler İlçe Koordinatörü Mehmet YAPAR, Yunusemre Din Bir Sen Başkanı Fatih SÖYLEMEZ, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye PEHLİVAN, Manisalılar Derneği Başkanı Yunus Emre ŞAHİN, Yuntdağ Cup 4 Komisyonu Başkanı Erol NURBAŞ, Yuntdağ Cup 4 Komisyon Üyeleri Suat KARACA, İlyas NURBAŞ, Yuntdağ Cup 2 Komisyon Üyesi M.Emin AKTÜRK ve Yuntdağ Cup 4 Turnuva Takımlarını temsilen Takım Yönetici ve futbolcuları katıldı.

Kahvaltı Programının ardından Manisa Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörü Osman GÜRESER ve Yuntdağ Cup 4 Komisyon Başkanı Erol NURBAŞ katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti.