T.C. Cumhurbaşkanlığı

Manisa Müftülüğü

08.01.2020

Görme Engelli Kardeşimize Umre Dönüşü Ziyaret

Manisa İl Müftülüğü olarak 31/11/2019 tarihinde İlimiz Müftülüğü Toplantı Salonunda Görme Engelliler arası düzenlenen Umre Ödüllü Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışmasında birinci olan, ödül olarak  annesi Zeynep GÜL refakatinde Umreye gönderilen Hülya GÜL’ü Umre dönüşü İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA, İl Vaizi ve Engelli Koordinatörü Dr. Ahmet ERDİNÇLİ ile ADRB Vaizi Zeynep HACIOĞLU ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Hülya GÜL kutsal beldelerin manevi atmosferinin başka olduğunu dile getirdi.

Görme engelli kardeşimiz şuan Ayşe Hafsa Sultan Kur’an Kursunda hafızlık yapıyor, günlük 13 sayfa ezber vererek hafızlığını ikmal etmeye çalışmaktadır.