28.11.2018

24 Kasım 2018 Öğretmenler Günü Münasebetiyle; İlçemiz Müftülüğünce Kur'an Kursu Öğreticilerimize ve ailelerine yönelik "Sabah Kahvaltısı" programı düzenlendi

24 Kasım 2018 Öğretmenler Günü münasebetiyle; İlçemiz Müftülüğünce 23 Kasım 2018 Cuma günü saat 09.00’da İlçemiz SEAŞ Sosyal Tesislerinde Müftülüğümüze bağlı Kur’an kurslarında görev yapan Kur’an Kursu Öğreticileri ile ailelerine yönelik sabah kahvaltısı programı düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamımız Sn. Ahmet ALTINTAŞ, Ak Parti Manisa Milletvekilimiz Sn. Mehmet Ali ÖZKAN, İlçe Belediye Başkanımız Sn. Ali TULUP, İlçe Müftümüz Sn. Sıddık DURMUŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mustafa DİKİCİ ile Kur’an Kursu Öğreticilerimiz ve aileleri katıldı. Program Ak Parti Manisa Milletvekilimiz Sn. Mehmet Ali ÖZKAN ve İlçe Müftümüz Sıddık DURMUŞ’un günün anlam ve önemiyle ilgili kısa birer konuşması ile (tüm öğretmen ve Kur’an Kursu Öğreticilerimizin öğretmenler gününü kutlaması ve ebediyete intikal eden öğretmen ve Kur’an Kursu Öğreticilerimize Allahtan rahmet dilemesiyle) sona erdi.