04.02.2020

Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz Projesiyle Camilerimiz Çiçek Açtı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ilk ve orta öğrenimdeki öğrencilere, camiye gitme ve namazı cemaatle kılma alışkanlığı kazandırılması amacıyla ara tatilde “Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz” projesi başlatılmıştı.

Bu proje kapsamında Yunusemre İlçe Müftülüğümüze bağlı camilerimize namaz kılmaya gelen çocuklarımız için 31.01.2020 tarihinde 75. Yıl Camimizde bir program düzenlendi.

Program ikindi namazının akabinde Camilerimize devam eden çocuklarımızın Kuran-ı Kerim tilavetleriyle başladı. Ardından İlçe Müftülümüz Mehmet Nedim BAKIR’ın konuşmalarıyla devam etti. Programa camii cemaati ve öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. Program sonunda çocuklarımıza çeşitli hediyeler verilerek program son buldu.