24.11.2022

7-10 YAŞ MERKEZ KUR'AN KURSU KUR'AN TÖRENİ

Ahmetli İlçe Müftülüğü 7-10 Yaş Merkez Kur'an Kursu Kur'an Töreni

Başkanlığımızca örgün eğitime devam eden öğrencilerin okul dışındaki zamanlarını nitelikli hale getirilmesi, çocukların cami ve Kur'an kurslarıyla olan iletişimlerinin güçlendirilmesi, çocukların yaz Kur'an Kursu ya da 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu eğitimi sonrasında kurs ile bağlarının devam ettirilmesi amacıyla 7-10 yaş arası çocuklara yönelik hafta içi "7-10 Yaş Grubu Kur'an Kursları Öğretim Programı" Ahmetli İlçe Müftülüğü Merkez Kur'an Kursu'nda hayata geçirilmiştir. Sizlerde 7-10 yaş arası çocuklarınızı kayıt ettirebilirsiniz.

"7-10 Yaş Grubu Kur'an Kursları Öğretim Programı" kapsamında eğitim öğretim gören öğrencilerimiz Kur'an'a geçmiş ve Kur'an Töreni düzenlenmiştir.

Programa Ahmetli İlçe Müftümüz Sayın Ramazan SANCAK, İlçe Vaizimiz Sayın Ali ÇALIŞKAN katılım sağladı. Programa katılım sağlayan Sayın Müftümüz ve Vaizimiz öğrencilere hediye takdim ederek, veliler ve öğrencilerle keyifli vakit geçirdiler.

Programa katılım sağlayan başta Sayın Müftümüz Ramazan SANCAK'a ve Velilerimize teşekkür ederiz.