16.03.2024

AKHİSAR’DA GENÇLİK İFTARI

Akhisar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce ilçede manevi rehberlik hizmeti sunulan ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik Akhisar Diyanet Gençlik Merkezi’nde “Gençlik İftarı” gerçekleştirildi.

Programa protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, ortaokul ve lise gençleri ile vatandaşlar katıldı.

Dualarla oruçların açılıp yemeklerin yenmesi sonrasında İlçe Müftüsü Muhammet Salman kısa bir konuşma yaparak davetlileri selamladı.

*Teravih Sonrası Eğlence*

Akhisar Müftülüğü tarafından geleneksel hale gelen Ramazan akşamlarının olmazsa olmazı “Ramazan Sokağı” bu yıl da açıldı.

Vatandaşlar ve özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi gören eski Ramazanlara olan hasretin bir nebzede olsa sona erdiği Ramazan Sokağında Hacivat ve Karagöz izleyiciyle buluştu. Büyük beğeni toplayan gösteride çocuklar kahkahalarla doyasıya eğlendi.

Ramazan ayı boyunca meddah gösterileri, tasavvuf musiki konserleri, 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerinin gösterileri, sinema ve film gösterileri, Ramazan şerbetçisi, Osmanlı macunu gibi daha birçok etkinlik “Ramazan Sokağında”.